Mijn naam is Sanne van Rooijen, geboren in februari 1972. Ik woon samen met mijn man in Son en Breugel en we hebben 2 honden. We wandelen graag in de natuur met onze honden, ik besteed met plezier tijd aan verschillende creatieve hobby’s en ik lees graag. Na 12 jaar pleegouder te zijn geweest is er nu tijd en energie voor een nieuwe fase in mijn leven.
Mijn eigen praktijk waarin ik kinderen en volwassenen begeleid en ondersteun bij hun hulpvraag.
Tijdens en na mijn HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik enkele jaren gewerkt in de jeugdhulpverlening.
20 jaar geleden kwam ik met het werk van Toegepaste kinesiologie met de One Brain- methode in aanraking in Amerika. Ik verbleef daar voor medische behandelingen en werd tevens begeleid door iemand die werkte met de One Brain-methode.
Ik was onder de indruk van de positieve resultaten die dit met zich meebracht en ik voelde me zo krachtig na de behandelingen dat ik besloot om de opleiding te gaan volgen. In eerste instantie voor mezelf omdat ik geboeid was door de methode en ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in het menselijk brein. Gedurende de verschillende modules besloot ik de gehele opleiding te volgen zodat ik zelf met deze methode kon gaan werken.

Daarnaast heb ik in die periode ook de opleiding tot Life-Coach gevolgd. Dit gaf me meer handvaten in het stellen van vragen en om dieper tot de kern door te dringen. Via de NAC-methode werk ik aan de diepliggende patronen en gewoontes van mensen.

Inmiddels heb ik ook ACT en EFT toegevoegd aan mijn behandelmethoden.
Je kunt hiermee op een vriendelijke manier met mensen werken. Deze methoden zijn makkelijk te leren zodat klanten deze thuis kunnen inzetten. Het is goed bij kinderen in te zetten bij bijvoorbeeld faalangst, onzekerheid en boosheid. Ook bij volwassenen werkt deze methode bij angsten, stress, slaapmoeilijkheden etc.

Wat mij drijft in het leven is proberen eruit te halen wat erin zit, ongeacht je beperkingen of belemmeringen.
Focus houden op positiviteit is soms lastig en alleen positief denken is dan niet voldoende helpend om de dieperliggende onbewuste denkpatronen te veranderen.
Er wordt beweerd dat 95% van alles wat we doen voortkomt uit oude patronen die zijn opgeslagen in ons brein. Dan is het niet meer dan logisch dat we die oude programmering benaderen en wijzigen, daar waar dat nodig of helpend is.

De methoden waar ik mee werk, helpen om aan deze dieperliggende patronen te werken.
Mijn visie is dat ongeacht wat er gebeurt in je leven, je uiteindelijk altijd een keuze hebt in hoe je hiermee om wilt gaan. Deze methoden helpen je om weer keuze te voelen en vaak hebben mensen dan weer een eigen kracht om in balans te komen.

Ik ben betrokken, heb oprechte aandacht voor jou, kan tot de kern van je hulpvraag/klacht doordringen, kan confronterend zijn en ben resultaatgericht.

Wat anderen zeggen….

 

Annemieke – november 2021

Sanne is een coach die rust uitstraalt en waarbij je je op je gemak voelt.
Ze luistert met aandacht en geeft je handvatten in dingen waar je in vastloopt. Zo is ze als coach.
 
En haar defusie heb ik als zeer prettig ervaren.  Het vermindert de kracht van heftige emoties en negatieve gedachten. En ook dat je er met een afstand naar kijkt en mee omgaat.

Jesse – november 2021

Tijdens mijn sessies met Sanne voel ik mij echt op mijn gemak. Ik heb het gevoel dat zij met oprechte interesse samen met mij aan de slag gaat. Sanne is iemand die mensen wil helpen, dat zit in haar.

Ik had al eerder therapie, maar ik kwam met mijn woorden niet goed bij wat ik voelde. Ik was vooral aan het denken.

Door de behandeling toegepaste kinesiologie met de One Brain-methode kwamen er veel emoties los. Ik merkte dat eigenlijk alles in je vroege jeugd ontstaat en dat je lichaam soms meer weet dan je hoofd. Sanne legt voor de sessie uit wat we gaan doen en begeleid je er heel fijn doorheen.

Het is een warme en veilige omgeving. Ik ga altijd met een fijn gevoel naar Sanne.

Marleen – januari 2022

Door de betrokken en vakkundige benadering van Sanne heb ik stress kunnen verminderen rondom emoties/gevoelens waar ik ‘met mijn hoofd’ de vinger niet op kon leggen maar die mij wel veel (lichamelijke) klachten gaven.

Het is heel interessant om te merken hoe alles in jezelf (brein/lijf) ligt opgeslagen en dat je dit zonder cognitief diep te graven ‘gemakkelijk’ op kunt lossen.

De correcties en oefeningen geven herkenning, helderheid en ‘ruimen op’.

Door de stressdefusies volgens de One-Brain methode ervaar ik meer ontspanning rondom (terugkerende) thema’s in mijn leven.

Sanne heeft mij met haar onderzoekende en holistische aanpak blijvend geholpen.